Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Projesine Katkıda Bulunan Üniversite Personeline Kahvaltı Organizasyonu

SAÜSEM ve Engelsiz Yaşam ve Destek Koordinatörlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen Erişilebilir Sürekli Eğitim Projesi ile Sakarya Üniversitesi "Engelsiz Bilişim Eğitim Ödülü"ne layık görüldü. Projeye destek veren üniversite personeli ile bir araya gelindi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer KÖSEOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Barış HORZUM, SAÜSEM Müdürü Doç. Dr. Murat TUNA ve Engelsiz Yaşam ve Destek Koordinatörü Doç. Dr. Cihan SELEK ÖZ'ün katılımıyla kahvaltı organizasyonu gerçekleştirildi. Akabinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer KÖSEOĞLU tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.