Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne Engelsiz Program Nişanı

Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, bu yıl Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında verilen görme engelliler için Engelsiz Program Nişanı almaya hak kazandı. YÖK tarafından gönderilen Nişan Belgesi bölüm başkanımız Prof. Dr. Köksal Şahin ve birim engelsiz yaşam temsilcimiz Arş. Gör. Yunus Emre Aydın’a Koordinatörümüz Doç. Dr. Cihan Selek Öz ve Koordinatör Yardımcımız Arş. Gör. Huzeyfe Aydın tarafından takdim edildi. Bu süreçte emeği geçen ve destek veren herkese teşekkürlerimizi sunarız.