Engelli / Özel Gereksinimli Öğrencilere Yönelik Tanışma ve Oryantasyon Buluşması

Üniversitemizde Hukuk Fakültesi bünyesinde yürütülen yaz öğretimi kapsamında ders alan engelli / özel gereksinimli öğrencilerimiz için Hukuk Fakültesi iş birliği ile tanışma ve oryantasyon buluşması gerçekleştirilecektir. Koordinatörümüz Doç. Dr. Cihan Selek Öz, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Harun Yılmaz ve Koordinatör Yardımcımız Arş. Gör. Huzeyfe Aydın'ın katılımıyla gerçekleşecek olan buluşmaya engelli / özel gereksinimli öğrencilerimiz, 07.08.2024 Çarşamba Günü saat 13:00'te Hukuk Fakültesi Dekanlık girişine gelerek katılabilecektir.