Özel Sakarya Mefküre Fen Lisesi Öğrencileri Tübitak 2204-A Liseler Arası Proje Yarışması Vesilesiyle Koordinatörlüğümüzü Ziyaret Etti
Özel Sakarya Mefküre Fen Lisesi Öğrencileri TÜBİTAK 2204-A Liseler Arası Proje Yarışması Vesilesiyle Koordinatörlüğümüzü Ziyaret Etti

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen 2204-A Liseler Arası Proje Yarışması'nda, Özel Sakarya Mefküre Fen Lisesi 9-11. sınıf öğrencileri, görme engellilere yönelik özel bir mikroskop tasarladıkları projelerini biyoloji öğretmenleri eşliğinde ve Engelsiz Yaşam ve Destek Koordinatörlüğü'ne gerçekleştirdikleri bir ziyaret etkinliği ile tanıttılar.

Koordinatörlüğümüz öncülüğünde gerçekleşen üniversitemizde okuyan görme engelli öğrencilere mikroskopu deneyimleme fırsatı veren etkinlik, eğitimde eşitlik ve erişilebilirlik konusunda attığımız adımlardan bir tanesi haline geldi. Hayata kazandırılan projeleri destekliyor, bizde farklı engel türlerinde bilimsel ve sosyal çalışmalarımızı özenle devam ettiriyoruz.