Ana Sayfa
Duyurular
Saü’de “dokun ve Bak” Sergisi İle Görme Engelliler Sanatla Buluşuyor
SAÜ’de “Dokun ve Bak” sergisi ile görme engelliler sanatla buluşuyor

SAÜ’de “Dokun ve Bak” sergisi ile görme engelliler sanatla buluşuyor

Hülya Düzenli’nin “Dokun ve Bak-Hayat Biri Olmadan Diğerinin Olmadığı Bir Yolculuktur” başlıklı sergisi, Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde açıldı.

Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu tarafından yapılan açılışa, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tahsin Turğay,Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şafak Narbay, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan yardımcıları Doç. Dr. Mesude Hülya Doğru, Doç. Dr. Dicle Öney, Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Didem Atiş, Resim Bölüm Başkanı Doç. Dr.Onur Karaalioğlu,Engelsiz Yaşam ve Destek Koordinatörü Doç. Dr. Cihan Selek Öz, öğretim üyeleri, sanatçılar, SAÜ mezunları, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Dünya Engelliler günü nedeniyle gündeme gelen sergi, Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan yardımcısı Doç.Dr. Mesude Hülya Doğru’nun girişimiyle ve yönetiminde yapıldı.

Haberin Devamı İçin: https://haber.sakarya.edu.tr/saude-dokun-ve-bak-sergisi-ile-gorme-engelliler-sanatla-bulusuyor-h116890.html

 

Fotoğraflar